Gäsp....

Nu är hon så där trött igen, så trött att hon inte orkar vara flamsig. Istället är hon lättretad vilket Kajsa och pappa Ronny tycker är otroligt underhållande, förstår verkligen inte varför. Jag menar bara att personligen så tycker hon inte alls att det är kul att retas med lite småtjuriga familjemedlemmar, bara ibland..... okej ganska ofta (alltid). Så jag antar att hon får stå ut med att dom skrattar åt och petar på henne, hon har nog faktiskt förtjänat det. 

Hon skyller sin trötthet på att hon har jobbat idag, inte alls på ärtfesten igår.... Men antagligen blir det värre, hon ska jobba resten av lovet (3 dagar till) och utan sovmorgon. Det positiva är ju pengarna som kommer att göra Hanna ännu rikare. Snart kan hon bygga kassavalv och börja varje dag med ett morgondopp i pengar, så som Farbror Joakim brukar göra. För trots att det känns lite överdrivet så är Hanna värd pengarna som det stod i brevet att hon skulle få, hon är ju lite speciell.

Nu ska katten Elsa och Hanna sova en stund, dom behöver sin skönhetssömn båda två. Elsa för att imponera på sina beundrare som bor i kvarteret och Hanna för att hon ska orka jobba i morgon, Skönhet behöver hon inte, hon är ju som sexigast när hon kisar med ögonen av trötthet, har struntat i att borsta håret och drar humorbefriade skämt, samtidig som hon skonar världen ifrån sitt leende.

//H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0