Söndags tråkigt

Jag blev utmanad av Therese 

Regler:
· Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
· Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.
· I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

1. Jag är grymt rädd för att göra fel
2. Måste alltid gå på toa minst 2ggr innan jag kan somna
3. Utgår alltid ifrån mig själv.
4. Skrattar alldeles för högt
5. Tycker synd om mig själv alldeles för ofta, utan anledning
6. Lätt att lära känna men svår att komma nära
7. Rädd för att visa mig svag
8. Tycker om att vara Hanna!

Jag brukar inte göra saker som denna, men kände mid lite smått tvungen när Tessan så vackert hade utmanat mig! Sen lider jag av tristess och har inget bättre för mig, alternativet är att hjälpa syster att måla lister till hennes rum, "kul att du fråga, men aldrig i livet". Jag tänker inte utmana någon eftersom säkert allt redan gjort detta, jag är ju nästan alltid sist med allt.... Men förlåt (jag vet reglerna för att säga förlåt, men ändå) för detta inlägg, jag hoppas att alla ni som inte är intresserade av mina toalettvanor struntade i att läsa.


Hanna flummar

Det sägs att gräset är grönare på andra sida, men är det sant? Jag vet ärligt talat inte, kanske både och? Men just nu har jag en känsla av att jag hade behövt stanna innanför det trygga staketet och ätit av det lite torra, gulblekta men ändå förutsägbara gräset. Bara för att gräset på andra sidan ser godare och grönare ut betyder det inte att man kan lita på att det verkligen är det. Men värst av allt är att stå vid min sida av staketet och försöka äta av den andra, ibland lyckas man få tag i det gröna gräset, ibland inte. Ska det va, så ska det va, annars kan det vara!

Dagens köp

Dagens köp:

Två batteridrivna lampor till badrummet. Inte nog med att de tål vatten, de ändrar färg och växlar mellan röd, grön, blå och lila. De är väldigt flexibla och perfekta att ha med i badkaret. Det fiffiga med dem är att de dels kan flyta på vattnet, sen kan man sätta fast dem på botten av badkaret, på kanten eller väggen med de tillhörande sugpropparna.

Visst låter de helt otroligt bra? Jag måste helt enkelt börja bada mer! Om det skulle finnas någon annan som också inser coolheten i mina nya "spa lights" finns de att köpa på Rusta i tvåpack för 49kr, som hittat! För er som inte har någon Rusta butik i närheten, jag tycker synd om er. Jag skulle gärna bjuda in er att bada med mig av ren sympati men nä, det   tänker jag inte göra. För även om jag älskar alla er som tar er tid att läsa min otroligt underbara blogg är jag inte beredd att bada badkar med er, speciellt inte naken.


  


Ett gäspande men lyckligt inlägg

Klockan är halv elva, det är fredag och pappa har precis skrattat åt mig för att jag slumrade på soffan. Syster och bror stämde genast in i skrattet. När de hade lugnat ner sig tittade Kajsa oroligt på mig och frågade vad det är med mig. För det första brukar jag aldrig somna på soffan ( det är inte skönt! även om vissa tycker det, inga namn nämda). Sen frågade Syster varför jag var så konstigt trött, inte alls på samma sätt som jag brukar. I vanliga fall är jag jobbig och flummar, hoppar, stutsar, rullar, ålar, skrattar, pratar, skriker och är allmänt retlig när jag har sovit för lite. Men i kväll är jag så trött att jag inte orkar göra det, och då är det illa, jag gillar ju att flumma! Det tar på krafterna att fylla 18!

På den stora dagen bar det av till det soliga Båstad för att presentera gamla vänner för nya vänner! Kvällen tog inte slut, vilket resulterade i att sömn näst intill uteblev, som i sin tur var ganska bra för onsdagens flummiga fliosofi. Köttbullerullning på kvällen efter ett snack med en Mormor i Svalöv.
 
Så som ni kan förstå var jag väldigt trött på torsdagen och ville bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt. Jag var så där trött att jag blir lite tjurig och arg. Så när mina kära sambos börjar tjata på mig att följa med och köpa chips som jag inte ens ville äta blir jag arg, seriöst arg... tänk er Hanna seriöst arg... Men detta fattar inte Fanny och Ida, de tänker bara på sina chips. Så tillslut tvingas jag följa med Ida medan Fanny skulle sätta igång filmen vi skulle se på. Väl på vårt kära gammelgården får stackars Ida höra hur dålig stil det var av dem att tvinga med mig trots mina vilda protester, jag mjuknar dock en aning när Ida bjuder mig på ett tuggummi ur tuggummiautomaten, ett sånt där surt som är alldeles för hårt att tugga hål på. Sen vill jag hem, trots Idas generösa erbjudande om att prata ut om mina aggressioner. Väl framme vid dörren hör jag att någon låser dörren, nu blir jag ännu surare, bara Fanny inte försöker skoja till det för att få mig på bättre humör. Som tur är öppnas dörren och det första jag ser är ballonger, fuck... pallar inte det. Men innan jag hinner reagera hoppar massa söta människor fram och skriker GRATTIS!!!! Vilken jävla överraskning, grundlurad och hade inte en aning. Sen var jag inte sur längre, jag var glad, väldigt glad och lycklig. Tänk så fina vänner man kan ha! Helt underbara! Sen verkade alla förutom jag veta om överraskningen för huset fylldes snart på massa folk!

Jag vill tacka er alla, jag blev så himla glad! Det hoppas jag ingen missade att märka! Ni betyder<3

Sen får jag ju inte glömma att nämna att jag fick presenter, jag älskar presenter! Massa kul saker, speciellt många saker som man kan leka med! För bara för att man har fyllt 18 betyder det ju inte att man inte kan leka, det är jag ett livslevande bevis på! Sen tackar  man ju inte nej till halvnakna pojkar som dansar framför en. Jag tackar inte heller nej till att slippa sova själv i min minimala säng. Fast den är inte jätteliten.. den är lagom stor för två pers, bara man ligger nära!

Sen får jag ju inte glömma när jag och Marie gick till Capri och firade att vi kunde beställa varsin cider! Det kändes mycket bra!

Så tack igen! Nu ska jag borsta tänderna (slår vad om att där finns lite chokladmousse kvar mellan dem) och sedan krypa ner i sängen, äntligen! Jag har sagt det förut och säger det igen, sova är underskattat!!

Men just nu är jag lycklig! Hela världen är så underbar! <3


En dag som luktar hallon

Jag är en sån person som glömmer bort att känna efter, bara kör på. Jag är som en hink som står ute när det regnar. Hela tiden fylls det på med vatten, tillslut är hinken så full att när det kommer endast en liten obetydlig droppe till, rinner vattnet i hinken över. När hinken väl rinner över är det kaos, ni som har sett mig i det läget vet. Innan hinken börjar rinna över har ju lilla smarta Hanna inte fattat att den ens har börjat samla vatten, så när den rinner över kommer allt.

När jullovet kom märkte jag hur full min hink hade blivit, hade där kommit en liten droppe till hade den runnit över. Men precis då kom lovet och gör så att allt vatten i hinken avdunstar sakta och utan att göra någon skada, så himla skönt! Jag var i stort behov av att vila, och det har jag gjort under lovet! Jag har vilat, tittat på ointressanta filmer, suttit alldeles för mycket vid datorn, varit ute på tok för lite, ätit mer än vad jag behövt och hittat tillbaka till två underbara personer samtidigt som jag kommit andra närmare. Så mitt lov har helt enkelt varit precis som ett jullov ska vara, underbart!

Men idag är det ju inte bara sista dagen på jullovet, utan det är även min födelsedag! Klockan 05.36 i morse var det exakt 18år sedan jag föddes, tänk vad stor jag har blivit! Det var faktsikt lite tävling om vem det skulle vara som sa grattis till mig först, Therese vann (om man inte räknar att hon tjuvstartade och smsade ca 40min innan det blev den 6 januari).  Dagen har börjat bra, vaknade till "skönsång" och paket på sängen!  

Nu ska jag gå och göra något vettigt, kanske äta lite. Jag är hungrig, fick ett body butter av syster som luktar hallon, hallonyorghurt faktiskt, så det är bäst jag äter något innan jag tar en tugga av mitt lår, är som vanligt ganska sugen på det.


RSS 2.0